Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Többezer játékot és filmet ad 10 centért a Windows 10
10 napig rengeteg játék, film és zene kerül 10 centbe a Windows Store-ban

A Windows egy különleges akcióval próbálja meg felhasználóit a Windows 10 upgradelésre ösztönözni: rengeteg filmet, játékot és alkalmazást ad a következő 10 napban 10 centért a Windows 10 felhasználóinak. Játék fronton például a Hitman Go, az Angry Birds: Star Wars és az Assassin’s Creed: Pirates, filmek között A Sötét Lovag – Felemelkedés, Mad Max – A harag útja és a Jurassic World kölcsönzése is 10 centbe, azaz kb. 30 forintba kerül november 29-ig. (Sajnos a filmeket csak kölcsönözni lehet a Windows Storeból, nézzétek meg hamar őket, nehogy elévüljön a vásárlás.)

A Windows reputációja és felhasználói bázisa nagyot zuhant a Windows 8 rettenetes felhasználói felületének köszönhetően, valamint a technológiai versenyben is kezd leszakadni a versenytársakkal szemben. A cég a megváltást a Window 10-től várja, és bár az első felhasználói és iparági tapasztalatok nem túl pozitívak, igencsak ráfér némi jófejkedés a redmondi szoftveróriásra.

A mostani akciónál jobb alkalom nem is adódhat pár játék és alkalmazás beszerzésére, bár azért óva intünk mindenkit az indokolatlan upgradeléstől.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr238637364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása