Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt egy kártyajáték vállalkozóknak és startuppereknek
Ha egy játékban sikerül mocskosul meggazdagodni, akkor az életben sem lehet olyan nehéz, nemde?

Szeretnél vállalkozni, nem? Vagy beszállni egy jópofa, fiatalos és nagyon trendi startupba, ahol érdekes a titulusod, versenyképes a fizetésed és csupán annyit kell tenned érte, hogy ötleteiddel jobbá teszed a világot.

Vállalkozni és bepöccinteni egy startupot azonban nem könnyű feladat. Ezért sokunknak marad a nyakkendős rabszolgaság, a feszültséggel teli havi bérletvásárlás és a vég nélküli tervezgetés diszkrét bája.

Épp ez ebben a bosszantó. Sajnos nagyon kevesen jutnak el odáig, hogy elkezdjék saját ötleteik megvalósítását, és ez valahol nagyon igazságtalan.

Most azonban egy kártyajáték segítségével talán azok is belekóstolhatnak a vállalkozások és startupok világába, akik még csak gondolatban kacérkodtak az üzletemberek kihívásaival, vagy egyszerűen csak szeretnek játszani, és érdeklődnek a téma iránt.

Bizony, a The Next Big Thing The Game egy startupos/vállalkozós játék, ami humorosan közelíti a témát, ráadásul elvileg még tanulni is lehet belőle. Érdekes a koncepció, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr238637370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása