Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Fallout 4 Power Armor és Dogmeat legóból
Elképesztően király rajongói munka 20 ezer darab legóból.

Nem lenne túlzás azt állítani, hogy videojátékos fronton most minden a Fallout 4-ről szól, nyüstöljük mi is ezerrel. Hamarosan meg is írjuk a magunkét róla, addig is azonban nézzétek meg ezt a rajongói LEGO-építményt, amely a főmenünél is látható garázst ábrázolja. Egészen pontosan ezt:

Az alkotást Pierre, egy 41 éves LEGO Master Builder építette, amihez körülbelül 20 ezer darab lego-kockát használt fel. A garázs részletei mellett egy Power Armor és az egyik első társunk, Dogmeat is helyet kapott. Itt egy videó az építésről, a hajtás után pedig további képeket találtok a kész szettről. Ha a teljes alkotást nem is,a Power Armort mindenképp el tudnánk képzelni egy hivatalos LEGO Ideas szett formájában…

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr668637412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása