Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Klasszikus Star Trek szettek a Mega Blokstól
Ez lenne a Mega Bloks válasza a LEGO Star Wars készletekre?

Ha kockajáték, akkor LEGO. Ettől függetlenül léteznek más játékgyártó cégek is, akik a LEGO által befuttatott formulákat használva igyekeznek minél több pénzt kisajtolni a fogyasztóknak nevezett misztikus lényekből.

A Mega Bloks is egy ilyen vállalat, bár itthon talán annyira nem ismert és közkedvelt, mint a LEGO. Ezeket a Star Trek szetteket elnézve azonban még a legelvetemültebb LEGO-hívők is elégedetten csettinthetnek, ugyanis igencsak jól sikerült darabokról van szó, amelyeknek simán tudnánk helyet szorítani a vitrinben. A készletek 2016 elején érkeznek, és nem lesznek éppen olcsók, az Enterprise-ért például több mint 250 dodót kell majd kiperkálnia a kockaimádó trekkie-knek.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr318637230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása