Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Videojáték-zene még nem kapott ennyire szép vinyl kiadást
Meg úgy általában vinyl kiadást.

image

Gustavo Santaolalla a The Last of Us-hoz írt soundtrackje a videojáték-zenék egyik csúcsteljesítménye. A játéktól függetlenül, önállóan is élvezhető mestermű, amit a mai napig nagyon szívesen meghallgatok, úgy nem véletlenül nyüszítettem fel, amikor megláttam ezt a csodát.

A bakelitlemezek vinyllemezek kiadásával foglalkozó Mondo elérkezettnek látta az időt, hogy portfólióját videojáték-zenékkel is bővítse, és ennek első állomása éppen a The Last of Us soundtrackje lesz egy elképesztően gyönyörű kiadással és jó néhány extra tartalommal.

image

A 180 grammos pakk 4 hanglemezt rejt magában, amin a The Last of Us és a Left Behind kiegészítő zenéi, továbbá a játékban hallható ambient számok szerepelnek majd. A kiadvány teljesen új és lélegzetelállítóan szép illusztrációkat kapott. A kiadvány holnaptól lesz rendelhető egyenesen a kiadótól, és 75 dollárt kell majd kiköhögni érte. Ugye az analóg hangzás nincs ingyen…

Szerk: a cikk írója megrendülve vette tudomásul, hogy a helytelenül használt “bakelitlemez” kifejezésért egy felsőbbrendű lény minden alkalommal megölt egy kiscicát. Hibáját azonban nem távolítottuk el, hogy az utókor is okuljon belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr228636546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása