Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

E3 2017 | Ubisoft konferencia összefoglaló
Abszurd, őrületes és meglepetésekkel teli volt a Ubisoft idei E3-as bemutatója. Épp ahogy szeretjük.

Az EA, a Microsoft és a Bethesda felemásra sikerült konferenciái után ezúttal a Ubisofton volt a sor, hogy egy ütős műsorral álljon elő. Bár a prezentáció hosszúra és sok esetben unalmasra sikerült, azért így is akadt néhány kellemes pillanat, amiért érdemes volt belenézni a konferenciába. Lássuk hát, milyen játékkínálattal rukkoltak elő idén a franciák:

Mario + Rabbids Kingdom Battle

A Ubisoft megcsinálta: lényegében készítettek egy teljesen saját Super Mario játékot. Maga a koncepció, miszerint Mario és a Rabbids horda egy közös RPG játékban szerepeljenek, eleve olyan bizarr gondolat, amire sokan már a korábbi kiszivárogtatások esetében is fogták a fejüket teljes érthetetlenségükben. Aztán kijött a fenti előzetes, és látva, hogy ez amúgy egy teljesen decens XCOM játék Marióval és a minyonok retardált(abb) nyúl változataival, sokakat kellemes csalódásként ért. A Mario + Rabbids Kingdom Battle idén augusztus 29-én jelenik meg kizárólag Nintendo Switch-re.

Assassin’s Creed: Origins

Bár a Microsoft sok pénzt fizethetett azért, hogy az ő konferenciájukon mutathassák be először a legújabb Assassin’s Creed játékot, a Ubisoft azért így is tartogatott számunkra egy parádés trailert. Sajnos azonban a gameplay videókból hamar kiderül, hogy bizony jócskán van még mit csiszolni a játékon, mely idén október 27-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

The Crew 2

A Ubisoft 2014-es The Crew nevű open-world autóversenyes játékának folytatásaként ismét beleélhetjük magunkat a versengés izgalmába, ám ezúttal a kocsik mellett lehetőségünk lesz motorkerékpárral, repülővel, de még csónakkal is versenybe szállni. A The Crew 2 valamikor 2018-ban fog kijönni PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

South Park: The Fractured But Whole

Némi késedelem után végre kiderült, hogy a South Park: The Fractured But Whole idén ősszel, egész pontosan október 17-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Aki pedig előrendeli a játékot, az ingyen megkapja hozzá az előző részt is, a The Stick of Truth-t.

South Park: Phone Destroyer

South Parkból sosem elég, nem igaz? Ha valaki szeretné Cartmanéket mobilján is viszont látni, az igencsak örülhet, hiszen iOS-en és Androidon egyaránt elérhető lesz a Phone Destroyer alcímet viselő South Parkos mobiljáték, valamikor az idei év folyamán.

Skull and Bones

A Ubisoft úgy döntött, hogy meglovagolja a Assassin’s Creed 4: Black Flag hullámait, majd előállt egy vadonatúj, kalózos multiplayer játékkal, melynek célja, hogy a játékosok egymás ellen harcolva kaparintsák meg a másik zsákmányát. Az új IP valamikor 2018 őszén fog debütálni PS4-en, Xbox One-on, illetve PC-n.

Just Dance 2018

Igen, ilyen is van. Ugorjunk is gyorsan tovább…

Starlink: Battle for Atlas

Ez az űrhajós-lövöldözős játék lényegében nem más, mint a No Man’s Sky és a Skylanders keveréke. Vagy ha úgy tetszik, No Man’s Skylanders. A LEGO-szerű kontroller-kiegészítő űrhajók egyes részeit cserélni is lehet, mely a videojátékban egyaránt meg is jelenik. A Starlink: Battle for Atlas valamikor 2018 őszén jelenik meg, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Far Cry 5

A Far Cry-sorozat legújabb része egy képzeletbeli megyébe, a montanai Hope County-ba kalauzol el minket, ahol is fegyveres vallási fanatikusokat kell alaposan móresre tanítani egy seriffhelyettes bőrébe bújva. A Far Cry ötödik része 2018 február 27-én jelenik meg PS4-re, Xbox One-re és PC-re.

Beyond Good & Evil 2

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a nap, ha nem az egész eddigi E3 legnagyobb meglepetése: a korábbi hivatalos állásponttal szemben mégiscsak kaptunk némi ízelítőt a Beyond Good & Evil 2-ről, mely nevével ellentétben nem az első rész folytatása, hanem annak előzménye lesz, még a Jade megszületése előtti időkből. Az ütős CGI trailer mellett azonban nem kaptunk infót sem a megjelenés dátumáról, sem pedig, hogy milyen platformon fog megjelenni a játék, melyre már 14 éve várnak töretlen lelkesedéssel a rajongók.

– Scotty

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr8612589349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Démonmac1 2017.06.13. 18:12:15

Ha rajtam áll sose veszek tőlük semmit.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása