Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Fabular - mesés siker a Kickstarteren
Sikerült összekalapozni a pénzt a különleges magyar fejlesztésű játékra.

photo-original.png

Korábban már lelkendeztünk a magyar fejlesztésű Fabularról, és örömmel jelenthetjük, hogy az űrhajós kaland elemeket keverő szerepjáték eredményesen mártózott meg a közösségi finanszírozás tengerében, hiszen nemrég sikerült összegyűjtenie a megvalósításhoz szükséges 25 ezer dollárt, és ez az összeg még tovább súlyosbodhat a hátralévő néhány órában.

A 2016-os év eddig rendkívül jól alakul a magyar projektek számára, hiszen társasjátékos fronton is számos sikeres finanszírozáson vagyunk túl, elég csak a Saltlandsre, az Ave Romára vagy éppen az Anachronyra gondolni. Reméljük, hogy ez még csak a kezdet, és további hasonlóan színvonalas és sikeres projektekről számolhatunk be a közeljövőben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr478808812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása