Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Fabular - mesésen kezdett a hazai szuperprojekt
Könnyen lehet, hogy a Fabular pont az a játék, amire vártál... csak eddig nem tudtál róla.

fabular_logo.jpg

Már túl van a kampány első negyedén a Fabular, az egyik legfigyelemreméltóbb hazai videojátékos Kickstarter projekt, és a srácok bizakodóak a jövőt illetően. Lehetnek is, még 26 nap van ugyanis hátra a projektből és eddig is több mint 8000 fontot kalapoztak össze honfitársaink.

Elég csak a kampányvideóra nézni, vagy végiggörgetni a leíráson, azonnal egyértelművé válik, hogy világszínvonalú produktumról beszélünk. Jelenleg egy kis stagnálás állt be a gyűjtésben (ez egyébként megszokott, általában a projekt első és utolsó napjai szoktak a legerősebbek lenni, míg középidőben lassabban csordogál a lé…) de nincs ok az aggodalomra, a külföldi sajtó és a játékosok is egyre nagyobb figyelemmel kísérik a projektet.

A Fabular egyébként egy rendkívül sajátos mixtúrája több videojátékos műfajnak, hisz egyszerre űrhajós kaland és mély, összetett rendszerű RPG, míg világában is a tündérmesék varázslatos miliője keveredik egy sötét scifi vízióval. Szóval nem valószínű, hogy megfordult a fejedben korábban, hogy pont egy ilyen játékra vártál, de könnyen lehet, hogy tudat alatt mégis nagyon szeretted volna. Mi legalábbis így vagyunk vele.

nevtelen.png

A Fabular nemcsak a Kickstarteren gyűjt tábort, nemrég indult el a Steam Greenlight programjában is, szóval ne felejtsetek el dobni egy IGEN-t, ha szívesen látnátok a legnagyobb online játékportálon is az új magyar reménységünket, és támogassátok a fiúkat, ha tehetitek a Kick-en is! 

Katt ide a Kickstarterhez!
Katt ide a Steam Greenlight-hoz!

- Varga Bálint Bánk

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr258732954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fa2 2016.05.21. 18:28:33

Ez valami mobiltelefonos játék? Mert pc-snek elég gagyi lenne.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása