Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Megkezdődött a Days of Ire: Budapest 1956 Kickstarter kampánya
Az 1956-os forradalom társasjáték formájában ölt testet.

days_of_ire_1.jpg

Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne számolhatnánk be egy-egy új magyar fejlesztésű, kickstarteres társasjátékról. Épp ma lőttük fel cikkünket az 2048 társasjátékról, most pedig a Days of Ire: Budapest 1956 című játék indulásáról számolhatunk be, amelynek kampánya nemrég vette kezdetét.

A Days of Ire a 20. századi magyar történelem egyik legérdekesebb és legmegrázóbb témáját, az 1956-os forradalmat dolgozza fel egy többféle játékmódot kínáló társasjáték formájában. A játékban 1-4 játékos vehet részt, akik a forradalom oldalán harcolva próbálnak túlélni a szovjet csapatokkal szemben, de lehetőség van arra is, hogy az egyik játékos a többi ellen, a szovjet oldalt irányítva játsszon.

Mindenképp érdemes figyelemmel kísérni a kampányt, hiszen a játék alkotói között olyan tehetségek sorakoznak, akik többek között a [redacted] vagy az Anachrony játékokért felelnek.

Minket se felejtsetek el, ugyanis hamarosan egy mindenre kiterjedő bemutató formájában rendesen körbejárjuk a játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr78768228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darksoder 2016.06.03. 07:23:47

Hasznos lenne egy link is a bejegyzésben, hátha valaki szeretné támogatni.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása