Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Disney-fejesek nem elégedettek a Zsivány egyessel
Ezért számos jelenetet újra kell forgatni júliusban.

star-wars-rogue-one-cast-photo.jpg

Úgy tűnik, zavar támadt az Erőben, ugyanis állítólag a Disney nagyfőnökeinek nem nagyon tetszik a Zsivány egyes, ezért az első Star Wars spin-off egyes jeleneteit júliusban újra kell forgatni. A Page Six forrása szerint az egérgyár Gareth Edwards-ot, a film rendezőjét okolja, aki a legutóbbi Godzilla feldolgozással képes volt bebizonyítani, hogy jól tud nagy stúdiókkal együttműködni, ám a Zsivány egyesnél nem tudta azt elérni, amit J.J. Abrams a Star Wars: Az ébredő Erővel.

Érdekes és baljós (haha!) fejlemények ezek, jó lenne tudni, hogy vajon pontosan mivel is támadt problémájuk a fejeseknek. Az biztos, hogy Edwards egy sötétebb, komolyabb hangvételű filmnek szánta a Zsivány egyest, így elképzelhető, hogy ez a kevésbé tulipánlelkű megközelítés volt az, ami nem tetszett Miki Egér földi helytartóinak.

Ti mit gondoltok?

UPDATE:

Mind a Deadline, mind a Heat Vision megerősítette a Page Six információit, sőt, sajnos igazunk lett abban, hogy az újraforgatások hátterében Edwards túl komoly hangvételű megközelítése állt. A Disney vezetői szerint a film jelenlegi formájában nem hozza a klasszikus Star Wars hangulatot, és az újraforgatásoknak elsősorban az lesz a célja, hogy a jókedvet és a kalandot visszacsempéssze a történetbe. Legalábbis a fenti magazinok forrása ezt állítja.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr428762278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Revizionista 2016.06.01. 11:25:30

Inkább a főszereplő nőt cseréljék le, mert olyan üres a tekintete, mint az űr...

Köksal Baba 2016.06.01. 12:55:00

Számomra ez a trailer hozta a leginkább a régi epizódok hangulatát.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása