Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hearthstone - Whispers of the Old Gods
134 új kártya, ősi istenek és csápok.

image

A Blizzard végre bejelentette 2016 első Hearthstone kiegészítőjét, ami a Whispers of the Old Gods nevet kapta. A lovecrafti hangulatot árasztó kiegészítő Azeroth ősi isteneire koncentrál és több mint 134 lappal gazdagítja majd korunk talán legnépszerűbb digitális kártyajátékát. Természetes maguk az ősi istenek is megkapják a saját lapjaikat.

A Whispers of the Old Gods nemcsak egy új tematikai vonulatot vezet be, hanem - amint arra számítani lehetetett - a hamarosan esedékes Standard módra való váltás zászlóshajója is lesz. Bár még pontos megjelenési dátumot nem tudunk, az biztos, hogy lesz egy promóciós időszak, amikor a játékosok ingyenesen kapnak 3 darab Whispers of the Old Gods kártyacsomagot, illetve mindenki megkapja C'Thunt, az egyik ősi istent is.

További jó hír azok számára, akiknek nagyon égeti a pénz a zsebüket, hogy lesz egy elővásárlási időszak is, amelynek keretein belül 50 darab új kiegészítős kártyacsomagot vásárolhatunk 49.99 dolláros áron. Az így szerzett kártyák a kiegészítő megjelenésekor aktiválódnak, illetve a játékosok kapnak újfajta hátlapokat is.

Íme a Whispers of the Old Gods kedvcsinálója:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr728637938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása