Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Vajon a rajongók jobb Star Wars-filmeket készítenek, mint J.J. Abrams?
Most bizonyíthatnak a Star Wars-őrült filmesek.

Úgy tűnik, a LucasFilm új hagyományt kíván teremteni a Star Wars Fan Film Awardsszal, amelyre lelkes rajongók Star Wars-központú rövidfilmjeit várják küönböző kategóriákban.

A versenyt maga J.J. Abrams, a Star Wars: Az ébredő Erő rendezője jelentette be, aki bár maga is szívesen nevezne, sajnos ezt megtiltották neki a szervezők. Mindenesetre itt a lehetőség, hogy a rajongók és az amatőr filmesek is megmutassák, ők hogy látják a messzi-messzi galaxist. Az utóbbi időkben mi is bemutattunk jó néhány kiváló rajongói filmet, így mindenképp kíváncsian várjuk, milyen alkotásoknak enged majd teret ez a kezdeményezés.

Sajnos Magyarország kimarad a buliból, Európából csak Németország és az Egyesült Királyság lakosai nevezhetnek a versenyre április 24-ig.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr888637988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása