Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Személyes élménybeszámolónk a Nintendo legújabb masinájáról, a New 2DS XL-ről
Személyes élménybeszámolónk a Nintendo legújabb masinájáról, a New 2DS XL-ről
Idén ez már a második bemutatott konzol a Nintendótól, pedig még csak május van.

Nemrégiben Budapesten járt a Nintendo, ahol is bemutatták a 3DS család legifjabb tagját, a New Nintendo 2DS XL-t. Ez a verzió lényegében nem más, mint a New 3DS XL kétdimenziós változata, amiben némileg faragtak a fizikai jellemvonásokon is. Volt szerencsénk még a megjelenés előtt alaposabban szemügyre venni a masinát, hogy első kézből számolhassunk be nektek róla.

A 3DS, a 3DS XL, a 2DS, a New 3DS és New 3DS XL kiadása után a kiotói mérnökök hosszasan ...

Nyereményjátékot hirdet a The Black Aether!
Nyereményjátékot hirdet a The Black Aether!
3 rejtvényt megválaszolva megnyerheted Veres Attila Odakint sötétebb című regényét

Veres Attila Odakint sötétebb című regénye az Agave kiadó gondozásában jelenik meg június 8-án. Addig is az amúgy jelenleg baráti áron beszerezhető könyvet meg is nyerheted, ha megválaszolsz három nem kifejezetten bonyolult kérdést.

A weird irodalom hazai képviselőjének írásai először a Black Aether kiadásában jelentek meg, és a magyar lovecraftiánus irodalommal foglalkozó közösség pedig az Agave könyvek felajánlásával most nyereményjátékot is ...

Minden idők 13 legjobb Level-1 zenéje
Minden idők 13 legjobb Level-1 zenéje
Mert az elsőt sohasem felejtjük el ugyebár...

montazsos.png

Aki rendszeresen olvas minket, már talán meg is szokta, hogy elég gyakran jelentkezünk összesítő listákkal a videojátékok világából. A legjobb-legrosszabb listák viszont elég hamar kimerülő témát jelentenek, ezért kicsit kreatívabbnak kell lennünk, ha érdekes rangsorokat szeretnénk összehozni nektek, és persze nagyon is szeretnénk, mert mi magunk is imádjuk a jóféle összesítőket!

Nemrégiben látott napvilágot a Turok 2 - Seeds of Evil N64-es és PC-s ...

Megérkezett a Castlevania animációs sorozatának első előzetese
Megérkezett a Castlevania animációs sorozatának első előzetese
A klasszikus játék anime változtatát hamarosan láthatjuk a Netflixen.

A Netflix nemrég bemutatta a Castlevania játéksorozat alapján készített anime sorozat első előzetesét, mely némi nosztalgikus bevezetés után megadja a kellő alaphangulatot: a készítők kifejezetten sötét és kegyetlen tónusú világot álmodtak meg a Castlevania minisorozathoz.

A július 7-én érkező sorozatot Warren Ellis írta a közel 30 éve NES-re kiadott Castlevania III: Dracula’s Curse játék alapján, kifejezetten a felnőtt korosztály számára. ...

Lélegzetelállító képek az Utolsó Jedi szereplőivel
Lélegzetelállító képek az Utolsó Jedi szereplőivel
És még a kulisszák mögé is beleshetünk.

Az ébredő Erő után idén az utolsó jedivel folytatódik a Star Wars saga, amelynek lassan, de biztosan a marketinggépezete is beindulni látszik. Nemrég kaptunk egy igencsak kiválóra sikerült trailert, most pedig a Vanity Fair fotósorozatának örülhetünk, de azok is örülhetnek, akik mozgóképre vágynak, hiszen befutott egy nyúlfarknyi werkfilm is a forgatásról:

A képeket pedig itt tessék megnézni:

...

Kihirdették a legrangosabb társasjáték-díj 2017-es jelöltjeit!
Kihirdették a legrangosabb társasjáték-díj 2017-es jelöltjeit!

Társasjátékos berkekben számos szervezet és/vagy közönség oszt díjakat, mégis a német Spiel des Jahres számít továbbra is a legrangosabb elismerésnek. A díjat három kategóriában osztják: a Spiel des Jahres az év családi játékát, a Kinderspiel des Jahres az év gyerekjátékát, a Kennerspiel des Jahres pedig az év gémer játékát illeti. Ezen kívül a német bizottság hagyományosan tesz jónéhány ajánlást ezekben a kategóriákban (ezek a játékok ...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása