Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Hearthstone olyan kisfilmet kapott, amit a Disney is megirigyelne
A Blizzard egyszerűen nem tud hibázni.

A Hearthstone korunk legnépszerűbb online kártyajátéka, és kevés esély van arra, hogy ez a közeljövőben változzon. Vannak persze kihívók, elég a Gwentre vagy Magic Duelsre gondolni, de a Blizzard üdvöskéjének sikerét egyelőre egyiknek sem sikerült megközelítenie.

Ez persze nem is csoda, hiszen a Blizzard varázslói elképesztően kreatívak, és mindig kitalálnak valami olyan újdonságot, ami képes tovább erősíteni amúgy szilárd lábakon álló játékot.

A Gamescomon debütált a legújabb agymenésük, egy animációs rövidfilm, ami tovább kontúrozza a Hearthstone hangulatát. A kisfilm elképesztően jól sikerült, a Disney animátorai is megirigyelnék ezt a munkát, ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy a Blizzard CGI-filmek terén mindig magas minőséget szállított. A Hearthtone-hoz készült Hearth and Home címet viselő alkotás egyébként nem egyszeri varázslat, a közeljövőben érkeznek még hasonló jóságok. Mi tűkön ülve várjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr6812776086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2017.08.24. 11:03:24

Úgy nézem a fiatalabbakat akarják megszólítani vele.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása