Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jön a Star Wars: Sorsok kártyajáték új kiegészítőcsomagja
2017 második negyedévében is Jyn Ersóék is bemutatkoznak az új Star Wars kártyajátékban.

star_wars_sorsok_lazadas_szelleme.png

A Star Wars: Sorsok gyűjtögetős kártyajáték csak decemberben debütált, de elképesztően jó látni, hogy ilyen rövid idő alatt milyen nyüzsgő közösségi élet alakult ki a játék körül. Heti rendszerességgel járhatunk versenyekre, ezerrel megy a cserélgetés és üzletelés, és érezhető, hogy itthon is hatalmas az érdeklődés, ami nem is túl meglepő, hiszen a nemzetközi megjelenéssel egy időben magyarul is hozzáférhetővé vált a játék. 

Hamarosan pedig érkezik az új kiegészítő, ami a Lázadás szelleme címet viseli, és amely elsősorban a Zsivány Egyesben megismert karakterekre fog koncentrálni. 2017 második negyedévében tehát Jyn Ersóékat is beépíthetjük paklinkba, és ahogy az alapjáték esetében, most is a világpremierrel egy időben érkezik a magyar verzió a Delta Vision gondozásában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1812124811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása