Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Lin-Manuel Miranda lesz a Királygyilkos krónikák kreatív producere
Napjaink egyik legnépszerűbb fantasy-regénysorozatának filmes útját egy igazi nagyágyú fogja egyengetni.

a_szel_neve.png

Patrick Rothfuss Királygyilkos krónika című egyelőre még befejezetlen trilógiája hatalmas népszerűségnek örvend, így valahol elkerülhetetlen volt, hogy filmes, illetve tévés formában is találkozzunk vele. Nemrég kiderült, hogy a produceri munkálatokat a Hamilton című musicalt elkövető Lin-Manuel Miranda fogja vezérelni, de ő írta például a Star Wars: Az ébredő Erő kocsmazenéjét is:

Ezt a dalt egyébként nemrég J.J. Abramsszel elő is adták élőben, és nem is sikerült rosszul

A Királygyilkos krónikájának két kötete egyébként magyarul is megjelent (A szél neve, illetve A bölcs ember féleleme címeken), nálunk pedig egy igazán érdekekes kickstarteres társasjáték kapcsán olvashattatok Rothfuss szellemi gyermekéről. 

További hír, hogy a Szél neve filmadaptációjának forgatókönyvét a nagyszerű nevű Lindsey Beer írja, aki bár relatíve ismeretlen, mégis nagyon tudhat valamit, hiszen a Dungeons & Dragons-mozi írói munkálatait is ő kapta meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr312013016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása