Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Se mellek, se logika: Wonder Woman előzetes magyarul
Csodanő hamarosan visszatér.

wonder_woman.jpg

Nemrég debütált a DC legújabb bukásának filmjének, a Wonder Woman-nek a magyar szinkronos előzetese. Amit láthattunk, abban sajnos semmi izgalmas nincs - van ellenben két nagy csalódás. Adott egy jószívű hősnő, aki a végén majdnem kiábrándul az emberiségből, de azért elmondja, hogy szállt szembe anno a világháború idején az ellenséggel, akár annak árán is, hogy ellen kellett mondania a sajátjainak. Szóval látszólag sablon sztori. Ellenben nincsenek benne nagy, csillogó mellek - amit azért elvárnánk egy Wonder Woman filmtől. Hogy tovább menjünk, logika sincs benne, hiszen sokkal menőbb karpereccel kivédeni a golyókat amikor egy egész század lő ránk - hiába van a hátunkon egy pajzs, aminek ez lenne a funkciója. A végén pedig ott egy erőltetett poén...

Bár ez még csak az előzetes, de ebből csak az látszik, hogy egy B-kategóriás akciófilm kb. ugyanannyi szórakozást nyújt, mint az egyik első modern női szuperhősfilm, amit sokan úgy vártak. Ezt egy csavaros, jól felépített, drámai sztorival lehetne ellensúlyozni, hogy ha egy kicsit háttérbe szorítják a robbanásokat, meg a lassan gázba forduló "atommenő vagyok" bevágásokat - ám kiindulva a legutóbbi két DC filmből, erre sajnos nincs sok esély. Mindennek ellenére várjuk a második előzetest, hátha megcsillan majd valami értékelhető benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr2011995268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2016.11.24. 14:03:28

"komcsikkal/nácikkal" - a "Nagy Háborúban"?

nem az I. VH idején játszódik a film?

Történelem p 2016.11.24. 14:58:39

Megint itt vannak a gonosz németek, de persze van egy szuperhősnő aki szépen lezúzza őket......elegem van már ebből az egész Marvel/DC baromságból, úgy ahogy van :(

Nosfi 2016.11.24. 15:28:03

A szerző valószínűleg arra akart utalni, hogy az aktuális nagy ellenséggel, ami véletlenül sem Amerika - tehát kb. mindegy, hogy melyik korszakban játszódik.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása