Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Az idei év 3 legzsiványabb LEGO Star Wars űrhajója
Te melyiket raknád össze?

lego_rogue_one_hero.jpg

Már egy hónapot sem kell várni a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet bemutatójáig, így az izgalom napról napra csak fokozódik. Szerencsére minden napra jut valami, amivel valamelyest csillapíthatjuk a messzi-messzi galaxis iránti sóvárgásunkat, de a hírek, új trailerek és egyéb nyalánkságok mellett ott vannak a LEGO Star Wars Zsivány Egyes készletek is, amelyek közül korábban már be is mutattuk a nem kicsit vagányra sikerült AT-ST lépegetőt, de figyelmünket most inkább az űrhajókra szegezzük, ugyanis hamarosan részletesen bemutatunk egyet közülük.

LEGO Star Wars Lázadó U-Szárnyú vadászgép

rogue-one-lego-u-wing.jpg

A Zsivány Egyes lázadó űrhajóját azonnal megszerettük különleges dizájnja miatt, amit a LEGO változat is nagyon szépen visszaad. A formák mellett ráadásul minifigurák szempontjából is tartalmas a készlet, hiszen Jyn Erso mellett Cassian Andor és Bistan, a kezdetben csak űrmajomként emlegetett végtelenül szimpatikus lény is helyett kapott a csomagban. 

Krennic birodalmi űrsiklója

75156_krennic_birodalmi_ursikloja_02.jpg

A film főgonoszának stílusos űrjárgánya a klasszikus trilógia Lambda-osztályú űrsiklójára hajaz, így az AT-ST lépegetőhöz hasonlóan van bennünk némi nosztalgikus érzés, amikor a készletet nézzük. Itt is nagyon jó minifigurák kaptak helyet a dobozban, Krennic igazgató mellett Bodhi, K-2SO, valamint két death trooper is súlyosbítja a helyzetet.

LEGO Star Wars TIE bombázó

75154_tie_bombazo.jpg

A Zsivány Egyes TIE bombázója is a klasszikus időket idézi, ami egyrészt tetszetős, másrészt pedig van benne annyi csavar dizájn szempontjából, hogy szívesen odategyük a többi TIE vadász melle a gyűjteménybe. Minifigurák terén viszont elviseltünk volna egy változatosabb összeállítást. 

A három űrhajó közül hamarosan megépítjük valamelyiket, de arra is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy nektek melyik készlet tetszik legjobban!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr4811970641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2016.11.20. 00:20:33

Vitán felül a TIE bombázó sikerült a legjobban műszaki szemmel nézve. Ugyanis végre úgy helyezték el rajta a napkollektorokat, hogy a pilóta szemszögéből nézve az élük látszik, így nem takarják el a kilátást az űrbe.
Ellenben az U-szárnyú nem tekinthető sem vadászgépnek, mivel inkább egy könnyű teherszállító kompként használatos, sem U-szárnyúnak, mivel nincsenek szárnyai. A kettős orr nem szárny.
A birodalmi űrsiklón meg nincs semmi különleges, eltekintve a teljes mértékben fölösleges szárnyaitól, amik csak arra jók, hogy nagyobb célpontot kínáljon az ellenségnek.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása