Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt a Ghost in the Shell előzetese - Nézd meg magyar felirattal!
Újra szexi lesz a cyberpunk?

ghost_in_the_shell_hero2.png

Az élőszereplős Ghost in the Shell filmfeldolgozás előzetes marketingkampánya már néhány hete elkezdődött, de teljes értékű előzetest még nem kaptunk. Egészen mostanáig, hiszen nemrég fellőttek egy egészen hangulatos, kétperces kedvcsinálót, amely számos alkalommal kacsint vissza kultikus animében már látott képsorokra. 

Szóval első blikkre nagyon ígéretesnek tűnik ez a feldolgozás, reméljük, a kész termékben sem kell majd csalódnunk jövő márciusban. Íme, a magyar felirattal súlyosbított előzetes: 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr811957707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsontra Volta 2016.11.14. 21:02:03

Kár, hogy azt az ikonikus részletet sajnos elfelejthetjük, hogy Motoko csak tök pucéran tud láthatatlanná válni és eléggé jól sikerült a készítőinek az elsődleges és másodlagos nemi jegyeit reprodukálni...

Jazo 2016.11.14. 22:29:13

Valamiért nekem az animés Batou hihetőbb mint ez a színész...igaz csak pár másodpercet láthattuk. Valamitől gagyinak tűnik. Amúgy anime után élőszereplős filmet csinálni nem tűnik túl jó ötletnek.

2016.11.17. 21:06:17

hát.. aki ezt castingolta, az se látta a sorozatot... Batou nem egy 30 éves pufi srác, hanem egy ötvenes veterán.. miért kell elcseszni mindig. Ha ennyire figyeltek a karakterekre, mennyire figyeltek a motivációkra, történetre.. Remélem azért nem lesz annyira fájdalmas, mint az utolsó léghajlító.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása