Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Itt vannak az élőszereplős Ghost in the Shell első előzetesei
Egyelőre nem tűnik rossznak minden idők egyik legfurább átdolgozása.

gits_new_movie-1200x675.jpg

Az 1995-ös Ghost in the Shell egy kultikus és megkerülhetetlen anime, amely óriási hatással volt mind a későbbi japán animációs filmekre, mind a nyugati filmiparra - elég csak a Wachowski nővérek Mátrix című filmjére gondolni.

Amikor kiderült, hogy a régóta tervezett élőszereplős filmváltozat is úton van a megvalósulás felé, a rajongók felhördültek, ami teljesen érthető, hiszen az eredeti animációs film továbbra sem veszített erejéből, és azon sem tudunk nagyon meglepődni, hogy egyeseknek problémájuk akadt azzal is, hogy az ázsiai szerepekben nyugati sztárok fognak tetszelegni. 

Bármennyire is problematikus volt a múlt, végre megérkeztek az első ízelítők a filmből, és azt kell mondjuk, összességében egészen hangulatosnak tűnik a Scarlett Johanssonnal súlyosbított Ghost in the Shell. Ez persze nem garancia a sikerre, de legalább bizakodhatunk...

És ha már Ghost in the Shell, akkor jöjjön egy bónuszvideó is. Akik a 90-es évek vége felé az uralkodó zenecsatornákról próbálták összeszedni az alapműveltséget, szinte biztosan belefutottak a Wamdue Project King of my Castle című számába, amelynek videoklipje az eredeti Ghost in the Shell anime képsorait használta. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr8311735023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.o.p. 2016.09.22. 20:47:49

Lehet, hogy szentsegtores, de en nagyon vartam mar az eloszereplos valtozatot

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása