Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Új Power Rangers film érkezik a mozikba!
Újabb furcsa emlék a gyermekkorunkból.

pr.jpg

Összetört álmok?

Kiskoromban két kedvenc sci-fi „sorozatom" volt, amelyekből mindig is akartam egy igazi akciófilmet látni – és ezzel biztosan nem voltam egyedül. Erre bizonyíték, hogy ez elsőt, a Transformers-t már évekkel ezelőtt elkezdték filmvászonra vinni - aki kicsit is ismerte az eredeti képregényt az tudja, hogy miért lett Michael Bay neve egyenlő az Antikrisztussal számomra. Ezek után rettegve, remegő kézzel kattintottam második kedvenc, vagyis a Power Rangers filmváltozatának trailerjére, és hatalmasat csalódtam – pozitív irányba.

Bár egy trailerről még nem lehet semmi biztosat mondani, egyáltalán nem az volt az érzésem, hogy valami gagyi hollywoodi akcióvackot hoztak ki belőle. De még azt sem sikerült éreznem, hogy a Power Rangers nevet használnák szexinek vélt tinisztárok és romba dőlő toronyházak bemutatására. Egyszerűen jó volt, kellően komoly, mégis -  ennyiből – hű az első generációs kezdetekhez. Az IMDB adatok alapján a rendező az Almanach projekttel már letett valamit az asztalra, Zordont pedig a Breaking Bad közkedvelt Walterje fogja játszani - szóval annyira nagyon rossz biztos nem lesz. Nézzétek meg, és reménykedjetek velem, hogy ezt nem basszák el!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr311805893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bihar Valatonon 2016.10.16. 03:53:00

Ütős, és valószínű új értelmet adó lesz a téma, ha azért nem is fog semmi rettentő újat hoznia ahsonló Rebootok világába...de részemről 2017 Top 5 "várós" filmjének egyike!

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása