Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

18 év után végre játszható az elkaszált Warcraft-játék!
Egy orosz jótét lélek ajándéka a rajongóknak.

warcraftadventureshero.png

Réges-régen, amikor még szó sem volt Warcraft-moziról, a dicső 90-es évek közepén egy PC-X magazin CD-mellékletén láttam először a Warcraft Adventures - Lord of the Clans című poin 'n click kalandjáték előzetesét, és azonnal megvett kilóra. 

Sajnos a Blizzard néhány nappal a 98-as E3 előtt elkaszálta a játékot, ám úgy tűnik, végül mégiscsak játszhatunk vele! 

Néhány napja egy Reidor nevű orosz jótét lélek a Scrolls of Lore nevű Warcraft fansite-on tette közzé a játék szinte teljes változatát, benne az összes átvezetővel és az összes szinkronnal. Reidor úgy fogalmazott, hogy ez az ő ajándéka a Blizzard rajongóknak. Nem semmi ajándék! 

A játék sztoriját egyébként ismerhetik már a rajongók, ugyanis ez szolgált alapul a 2001-ben megjelent és magyarul is olvasható Klánok ura című könyvnek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr6111693901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nál 2016.09.12. 14:39:36

Nocsak!

Én is emlékszem a hírekre, akkoriban nagy kalandjáték rajongó voltam, de sajnos az az időszak már éppen a kalandjátékok hanyatlásáról szólt.
Ha jól emlékszem, akkor az volt a hivatalos indok, hogy inkább a WoW fejlesztésére csoportosítják az erőforrásokat, ami így utólag jó döntésnek tűnik a Blizzard részéről, de azért egy WarCraft kalandjáték mégiscsak más.
Köszi a linket!

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása