Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Bemutatkozott a PlayStation 4 Pro és a PlayStation 4 Slim
A Sony komolyan veszi a konzolháborút.

sonypspro4.png

A New York-i PlayStation Meetingen nemrégiben leleplezték a PlayStation 4 legújabb változatait, és bizony volt látnivaló bőven. A 2013-ban megjelent masina két új kiadást kap, ráadásul mindkét csomag már idén elérhető lesz.

ps4slim.png

A bemutató a PlayStation 4 Slim hivatalos leleplezésével kezdődött, amelynek részletei ugyan korábban már kiszivárogtak, mégis fontos bejelentésnek lehettünk szem- és fültanúi, hiszen ez a változat fogja felváltani az első generációs, ducibb masinákat. Az újradizájnolt gép már szeptember 15-től elérhető lesz, 300 eurós (kb 93 000 Ft) áron.

ps4pro.png

Az est igazi sztárja azonban nem a fogyókúrán átesett modell volt, hanem a PS4 Pro, az alapgép high-end változata. A PS4 Pro egy igazi technológiai szörnyszülött, amely 4K-s és HDR (nagy dinamikatartományú kép) támogatottságot élvez, gyorsabb processzorral rendelkezik és a GPU (grafikai processzor) is megkapta a maga ráncfelvarrását. Mindezekhez társul egy 1TB-os merevlemez is, és természetesen a régebbi PS4 játékok is lejátszhatók majd rajta.

A technikai infók mellett demonstrálták is az új gép teljesítményét. A bemutatott játékok között láthattuk a Watch Dogs 2-t, a Horizon Zero Dawn-t, a Deus Ex: Mankind Divide-ot és a For Honort, ám a show-t a Mass Effect: Andromeda gameplay lopta el, elképesztően királynak ígérkezik a cucc. Tessék csak nézni:

A PS4 Pro is idén jelenik meg, egészen pontosan november 10-én és 400 euróért (kb. 123 000 Ft) fogják vesztegetni, ami egészen meglepő, tekintettel arra, hogy technológiai szempontból egy igen komoly csomaggal van dolgunk, mi legalábbis meredekebb árfekvésre számítottunk.

A Sony tehát nagyon komoly haderővel készül az idei karácsonyi szezonra, és igen jó esély is van arra, hogy konzolfronton a PS4 Slim és a PS4 Pro uralni is fogják az eladási listákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr4111687215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása