Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Elképesztően élethű akciófigurák formájában térnek vissza az igazi Szellemirtók
Bele se merünk gondolni, mennyibe fognak kerülni.

ghostbustershero.png

Az idei év egyik legnagyobb mozis csalódása kétség kívül a Szellemirtók új változata volt. Bármennyire is silány lett a reboot, az eredeti filmek iránti lelkesedés továbbra is töretlen a rajongók körében, ráadásul hamarosan új szintre lehet emelni a fanatizmust egy prémium minőségű akciófigura-kollekció segítségével. 

Az 1/6-os méretarányú gyűjtői figurákat a Blitzway hozza ki egyelőre ismeretlen áron, az viszont biztos, hogy rendkívül részletgazdag "játékokról" van szó, ráadásul egy rahedli kiegészítővel érkeznek. Kétféle csomagolásban lehet majd hozzájutni a figurákhoz: lesz egy teljes csomag, amelyben az összes szellemirtó és Ragacs (Slimer) is helyet kap, valamint egy doktoros pakk, amelyben csak Stantz, Spengler és Venkman lesz benne, szegény Zeddmore viszont hoppon marad. 

Ez egyébként nem először fordul elő a Szellemirtók történetben. Ernie Hudson annak idején egyáltalán nem szerepelt az első Szellemirtók mozis plakátján, és úgy általában kimaradt a filmet övező marketingkampányból. Úgy látszik, a történelem ismétli önmagát... 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr3511662010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéresDávid 2016.08.31. 16:03:03

japán oldalakon már árulják. 40.000Yen, azaz 107eFt egy figura

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása