Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Kázmér és Huba, ahogy még soha nem láttad
Egy rajongó 3D-be ültette Kázmérék egyik képregényét.

kazmer_es_huba.png

Bill Watterson Kázmér és Huba (eredetileg Calvin and Hobbes) képregényei óriási népszerűségnek örvendenek, de ezen nem is lehet nagyon csodálkozni, hiszen zseniális alkotásokról van szó. Bár Watterson 1995-ben - sokak óriási bánatára - befejezte a képregényt, a kreatívabb rajongók néha maguk is ecset ragadnak, hogy tisztelegjenek Kázmér és Huba előtt. 

Néhány hónapja a Star Wars: Az ébredő Erő kapott egy nagyszerű Kázmér és Huba feldolgozást, most viszont egy igazán különleges alkotásról számolhatunk be a párizsi Gabriel de Laubiernek köszönhetően. Laubier egy klasszikus Kázmér és Huba csíkból készített egy 3D-s, interaktív változatot, ahol szó szerint körbenézhetünk minden egyes képkockában: 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr358867944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása