Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Tetris filmtrilógia története monumentálisabb lesz, mint hinnénk
Úgy tűnik, egy önálló film ma már egyszerűen nem elég.

tetris-film.jpg

Azt már egy ideje tudjuk, hogy filmtrilógia készül a Tetris nevű klasszikus játékból. Ugyanakkor a film egyik producere, Larry Kasanoff nemrégiben elmondta, miért terveznek mindjárt három filmet is a Tetrisből:

Pusztán azért, mert a történet, amit kigondoltunk, olyan nagy. Ez nem olyan, mint amikor egy nyolc filmből álló sorozat utolsó részét osztották két részre, vért izzadva. Ez egyszerűen csak egy nagy történet. Nem lesznek benne két lábon járó blokkok, mint ahogy azt az emberek gondolják. De ez jó, mert így legalább nem lesznek magasak az elvárások. Garantálom, hogy nem olyan lesz, mint amire gondolna az ember. Eddig még senki nem volt, aki kicsit is közel járt volna ahhoz, amin dolgozunk.

Ezek szerint nem az S blokk szomorú drámájáról fog szólni a film, ahogy kiközösítik a többiek. Egyelőre tehát megnyugodhatunk. Kasanoff szerint a film műfaja sci-fi lesz, alaptémája pedig a "káoszból kialakuló rend". Ám hogy ezt pontosan mit is jelenthet, és hogyan kell majd elképzelni a film történetét, azt egyelőre senki sem tudja a szűk stábon kívül. Annyi azonban szinte biztos, hogy nem fogunk találkozni űrből potyogó tetraminókkal:

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr618853462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2016.06.29. 12:10:19

direkt tettetek be kamu-trailert? :D

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása