Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jövő héten kezdődnek a Harry Potter-színdarab próbaelőadásai
Jelmezes fotókat is kaptunk.

harrypotter.jpg

Valamikor a blog őskorában már híreztünk róla, hogy a Harry Potter franchise következő állomása egy színdarab formájában fog megvalósulni, ám azóta nem sok újdonságról számolhattunk be. A darab munkálatai azonban egészen jól haladnak, jövő héten, egészen pontosan június 6-től meg is kezdődnek Londonban a jóárasított próbaelőadások, és ennek örömére kaptunk is néhány jelmezes fotót a színészekről.

A Potter család

Harry Potter bácsi (Jamie Parker)

Ginny Potter (Poppy Miller)

Albus Potter (Sam Clemmett)

A képeket vizslató fekete öves Harry Potter-rajongók szerint az ifjú Albus Potter talárja arra enged következtetni, hogy Harry fia a Mardekár-házban fogja folytatni tanulmányait. 

Érdemes körülnézni a Harry Potter and Cursed Child weboldalán is, ahol további infókat találhattok a darabról, amely egyelőre csak Londonban lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr928763024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása