Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Magával ragadó illusztrációk a Super Mario 64 japán útmutatójából
Nemcsak a játék, hanem annak leírása is páratlan kreativitással készült.

super-mario-64-japan-utmutato.jpg

Manapság a videojátékok útmutatóinak kivitelezésére nemigen fektetnek különösebb hangsúlyt, legfeljebb ha egy unalmas papírfecnit kap az ember a játékhoz minimális leírással, már ha egyáltalán mellékelnek valamit. Ha kell valami infó, azt az ember úgyis megnézi online, nem igaz?

Ez a fajta mentalitás azonban egyáltalán nem volt jellemző a 20 évvel ezelőtti Super Mario 64 játék japán útmutatójának összeállításakor, ahol is az egyes pályák illusztrációihoz számítógépes grafika helyett inkább gyurmából és egyéb modellező anyagokból építettek fel teljes diorámákat, gondosan ügyelve az apró, de jópofa részletekre. A rendkívül egyedi és bámulatos végeredményről Clay-zulah Twitter-felhasználó osztott meg velünk néhány oldalt:

cit1xs_wkaer_wr.jpg

cit1xpixeaaftht.jpg

cit1xkpxeaapk_h.jpg

cit1xj8wgaanlcy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr268740584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vbn 2016.05.24. 13:04:40

Hát... a méretarányokkal van egy kis gond, amúgy szuper!!! :-)

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása