Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Warner átszervezi a DC-filmek gyártását
Nem volt finom a Batman vs. Superman bukta.

batsignal.jpg

A Warner sokat várt a Batman Superman ellen című filmtől, és bár rengeteget - eddig több mint 870 millió dollárt - kaszált a mozipénztáraknál, mégsem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A film meglehetősen hűvös kritikai fogadtatásban részesült, és nem is tudott rendesen megalapozni az elkövetkezendő filmek sorának, ezért a stúdió fejesei ezért úgy döntöttek, hogy ezentúl más megközelítésben folytatják a DC-képregényeken alapuló filmek gyártását - olvashatjuk a Hollywood Reporter jelentésében.

Az új megközelítés valójában nem is annyira új, hiszen tulajdonképpen csak annyi történt, hogy Warneren belül létrehoztak egy DC Films névre keresztelt részleget, ami csak és kizárólag a képregényes filmekkel fog foglalkozni. Ismerős, ugye? A Hollyood Reporter is arra a következtetésre jutott, hogy a Warner ezzel a Disney és a Marvel által bejáratott modellt szeretné követni, ami tulajdonképpen érthető is, hiszen az Egérgyár már évek óta stabilan és sikeresen ontja magából a képregényfilmeket.

A nagy kérdés azonban az, hogy ez az átszervezés elegendő lesz-e ahhoz, hogy a DC-filmek felzárkózzanak a nagy vetélytárs mellé. Idén még az Öngyilkos osztaggal bizonyíthat a Warner, ám az még a jövő zenéje, hogy hosszú távon milyen eredményeket fog hozni az új stratégia.

Nektek mi a véleményetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr388728768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.19. 15:38:17

Nekem az a véleményem, hogy akkor írj posztot, ha tudsz írni valami érdemlegeset, érdekeset, izgalmasat. Ez itt fent egy kétsoros hír, és nem is friss, mire gondoltál, mi lesz ebből?

Fuse 2016.05.19. 22:45:50

Szerintem nem kéne feltétlenül majmolni a marvelt. Most nagyon szépen megülték ezt az avengers vonatot , de nem vagyok benne biztos hogy ezzel évtizedekig kéne bohóckodni. Értem hogy hozza a pénzt egyelőre, de pusztán a főszereplőkkel nem lehet már sokáig eladni ezt a szériát, előbb utóbb csak a sokadvonalas, szerda délután kitalált szereplők jönnek majd és akkor tényleg csak egy csontüres csihipuhi mesedélután lesz.

Mert ismerjük el hogy Scarlett seggén kívül olyan látványt nem tudnak produkálni mint hajdanán. MMint az effektek nyilván hozzák a megszokott szinvonalat, viszont így is egy CGI agyvihar marad, ma már nem veri át senki szemét a számítógép ,mint a Jurassic Park korában. Súlytalanok a bunyók, röpködnek ugyan a téglák, száll a por, de akkor is túl üres, csiricsáré.
A főszereplők abszolút, kimondhatatlanul üres semmi szardarabok, egyetlen egyre sem emlékszem amint kijöttem a moziból...
A DC-nek bőven lenne itt hely, van ráció a karakterekben, igencsak jól jönne egy darkosabb, borulátóbb hangulatú széria, JÓL MEGÍRT gonoszokkal, akikre lehet emlékezni, akik kiváltanak valami hangulatot az emberből.
A BATVSSUP filmnek az a baja hogy túl sok mindent pakoltak bele. De így is sokkal jobban szórakoztam rajta mint az avengers-vasember filmeken együtt...

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása