Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Suicide Squad - őrületes trailer magyar felirattal
Leesett az állunk a Suicide Squad trailerétől.

image

Tényleg. Nagyon. Zseniális. Az előzetesen nyilvánosságra hozott Joker képek is már nagyon ígéretesek voltak, de ez a trailer minden várakozást felülmúlt. A legrosszabb. Hősök. Evör.

A DC is egy filmbe terelte össze karaktereit, ezúttal a leggonoszabbakat. A trailer alapján egyáltalán nem veszi komolyan magát a film, nem számítunk túl nagy drámára. A hírhedten gonosz karakterek szolgáltatják a váratlan fordulatokat és az egész film ördögi báját, de biztosan legalább annyi humor is előkerül majd, mint amennyi akció és speciális effekt.

A trailer alatt a Queen örök érvényű himnusza, a házibuligyilkos Bohemian Rhapsody szól, ami súlytalanná teszi a rosszfiúk és lányok dühöngését - a nemzetközi sajtó szerint. Szerintünk inkább pont hogy igazán őrültté teszi a trailert, amit így egy zakkant karakter szemszögéből látunk: zajlanak az események körülöttünk, de a fejünkben teljesen máshogy értelmezzük a látottakat, mások a gondolati társításaink, mint ami a normális lenne. Rögtön azonosulunk a gonoszokkal és alig várjuk, hogy a társaságukban lehessünk. Erre sajnos augusztusig várnunk kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr288637796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása