Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Viszlát, és kösz a like-okat!
A Dice & Sorcery búcsúzik a Tumblr-től.

goingonanadventure.jpg

Belegondolni is elképesztő, de már majdnem egy éve írjuk a híreket, cikkeket és egyéb agymenéseinket a geekoszféra különböző témáiról. Baromi érdekes és termékeny időszak volt ez, a posztjaink száma már alulról súrolja az ezret, rengeteget tanultunk, új szerkesztőségi tagok érkeztek, és egyre nagyobb olvasótáborra tettünk szert, ami miatt nem győzünk elég hálásak lenni. Tengermély riszpekt!

Éppen ezért vált időszerűvé a költözés. Sajnos a Tumblr nem a legtökéletesebb felület, még mi is csak kínkeservesen tudjuk visszakeresni néhány írásunkat, a közvetlen kommunikáció szinte megvalósíthatatlan, és még sorolhatnám azokat a főleg technikai jellegű hiányosságokat, hibákat, amelyek ilyen-olyan módon rengeteg fejfájást okoztak nekünk és nektek egyaránt. Mentségünkre legyen szólva, mindig is átmeneti felületként tekintettünk a Tumblr-re, hiszen már a kezdetekkor az volt a célunk, hogy a Dice & Sorceryt az internet mélyebb és termékenyebb vizeire tereljük.

A Szerencse forgandó voltáról

Továbbra is blogként fogunk működni, ám virtuális székhelyünket áthelyezzük a blog.hu felületére. Bizony, a Dice & Sorcery ezentúl a legnagyobb magyar blogszolgáltató felületen fogja űzni az ipart. Az elmúlt néhány hét tulajdonképpen az átállás jegyében telt, ezért tapasztalhattatok némi visszaesést a posztok számában, azonban mindenképp jó hír, hogy az itteni munkásságunkat szinte teljes egészében sikerült átmentenünk, így régebbi cikkeinket is meg fogjátok találni az új otthonunkban.

A változatosság gyönyörködtet

A szemfülesek már észrevehették, hogy más, nem kevésbé jelentős változás is történt mostanában. A költözéssel együtt egy arculati redesignt is eszközöltünk, ezzel is jelezvén, hogy egy új, izgalmas korszak veszi kezdetét a Dice & Sorcery életében.

Az utolsó kapcsolja le a villanyt!

Nem maradt más hátra, mint hogy újra megköszönjem nektek, hogy olvastok minket, és hogy észrevételeitekkel, kritikáitokkal ti is formáljátok a Dice & Sorcery orcáját. Bízom benne, hogy jó szokásotokat az új hajón is megtartjátok, és hogy az elkövetkezendő időkben is örömötöket lelitek írásainkban. Találkozunk a blog.hu-n!

Baráti üdvözlettel,
Cae, a Dice & Sorcery kapitánya

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr198713850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása