Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ezért kár, hogy elkaszálták a Disney Infinity-t
Star Wars: Zsivány egyes tartalmak, 30 centis figurák és egyéb nyalánkságok végezték a kukában.

star-wars-disney-infinity-1.jpg

Bár nem mondhatjuk, hogy mi vagyunk a Disney Infinity játékok fő célközönsége, szerdán mégis megdöbbenve olvastuk a hírt, miszerint Miki Egér lefejezte a Avalanche Studios-t, és így tulajdonképpen kukázta a Disney Infinity videojátékokat is.

Pedig úgy tűnt, szép jövő előtt áll a fizikai játékok és videojátékok határán egyensúlyozó termékcsalád, ráadásul a Disney nyomta is a marketinget ezerrel. Külön érdekesség, hogy John Vignocchi, a Disney Interactive egyik fejese márciusban még hatalmas magabiztossággal beszélt a Disney Infinity játékok jövőjéről, legalábbis a Polygonnak azt mondta, hogy 2016-ban az összes Walt Disney produkcióhoz érkeznek tartalmak.

A Kotaku értesülései szerint egyébként tényleg komoly tervek kerültek végül kukába: az idei év egyik legnagyobb mozis durranásához, a Zsivány egyes: egy Star Wars történethez természetesen kaptunk volna egy Disney Infinitys szeretetcsomagot is, de igaz ez a Galaxis őrzői 2-re és és Verdák 3-ra is.

 

A gigafranchise-os tartalmak mellett tervben volt még egy új, 30 centis figurakollekció is, ráadásul a 2017-ben össze is eresztették volna a különböző Disney, Star Wars és Marvel karaktereket, hogy teljes legyen az öröm. Miki Egér útjai azonban kifürkészhetetlenek...

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr158713962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása