Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Állítólag egy Reddit-felhasználó kiszivárogtatta a Star Wars VIII teljes sztoriját (Spoiler alert?)
Vajon hány bothan halt meg ezekért a leakekért?

reywallpaper.jpg

Szögezzük le az elején: a Reddit az Internet leghitványabb söpredékének a gyülekezőhelye. Picit olyan, mint Mos Eisley. Ebből következik, hogy az itt leírt dolgokat a helyükön kell kezelni, ugyanakkor néha kincsekre is lelhet az ember.

Szóval egy Reddit-felhasználó azt állítja, hogy ő bizony olvasta a Star Wars Saga legújabb felvonásának a forgatókönyvét, és meg is osztott gyakorlatilag minden fontos részletet a filmről.

Bejártuk már az internetet keresztül-kasul, sok cifra dolgot láttunk, de erősen kételkedünk abban, hogy valóban információszivárogtatással van dolgunk.

 Az írás rengeteg részletre kiterjed, többek között megerősíti azt a régi pletykát, miszerint Yoda, Obi-Wan és Anakin Skywalker is visszatérnek mint szellemek, de a legnagyobb leleplezés természetesen Rey származásával kapcsolatos. A biztonság kedvéért ezt inkább a hajtás után közöljük.

Rey származása már jó ideje nagy kérdés a rajongók között, nem is véletlen, hogy számos elmélet terjeng róla. A Reddit-bejegyzés szerint Rey nem más, mint Anakin Skywalker, vagy az ő új reinkarnációja. Ez még önmagában nem is lenne annyira meglepő, nem? Mármint egy ilyen fordulat simán belefér a Star Warsba, ugyanakkor van egy nagyon sajtszagú részlet is, amely szinte biztosan a kacsa kategóriába tereli ezt a “szivárgást”.

 A szerző szerint Rey mérges Luke-ra, ugyanis a lány azt hiszi, hogy ő az apja, és neheztel rá, amiért otthagyta a Jakkun. Luke viszont odafordul a lányhoz, majd azt mondja neki, hogy 

“Nem, te vagy az apám.” 


Azért ez elég kacsaszagú, nem? Ha további részletekre vagy kíváncsi, nézd meg az eredeti bejegyzést!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr568680884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása