Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Jön a Keresztapa társasjáték változata
Attól tartunk, Eric M. Lang és Karl Kopinski ajánlatát nem tudjuk majd visszautasítani.

Francis Ford Coppola klasszikus maffiafilmjének csupán 44 évet kellett várnia arra, hogy társasjáték formájában szülessen újjá. A Keresztapa társasjátékot Eric M. Lang hegeszti, akinek olyan nagyszerű játékokat köszönhetünk, mint például a Chaos in the Old World, az Arcadia Quest vagy a nemrégiben Kickstarteren arató Blood Rage.

Az illusztrációkért Karl Kopinski felel, akinek a munkáit leginkább a Games Workshop különböző kiadványaiban láthattuk, de illusztrált már könyveket, készített hadtörténeti festményeket és még arra is volt ideje, hogy pingáljon néhány Magic: The Gathering kártyát is.

A Keresztapa társasjáték egy erősen kompetitív játék lesz, ahol 3-5 gengszterlelkületű játékos küzdhet majd a New York-i alvilág uralásáért. A játékban rengeteg gyilkosság és intrika vár ránk, miközben arra is ügyelnünk kell, hogy Don Corleone érdekeit ne sérüljenek miközben saját alvilági üzleteinket építgetjük. Legalábbis ezt érdemes lesz szem előtt tartani, ha nem akarunk a halakkal aludni…

Valami azt súgja, Nino Rota dallamai sok játékesten fel fognak csendülni:

A The Godfather: The Board Game a CoolMiniOrNot égisze alatt érkezik valamikor a 2016 vége táján.

És ha már Keresztapa: a filmet március 10. óta újra vetíti néhány magyar mozi, ráadásul digitálisan felújított formában, úgyhogy ha még nem láttad, itt a tökéletes alkalom, hogy pótold eme hiányosságod!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr218637924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása