Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ekkora területet foglalna el a Westeros, ha valóban létezne
A Hét királyság egy hatalmas kontinens lenne, nagyobb mint Dél-Amerika.

image

A Trónok harca ikonikus helyszíneinek jól ismerjük a jellegzetességeit, de egymáshoz és a valósághoz viszonyítva ritkán képzeljük el őket. Milyen hosszú a Királyi út? Milyen magas hegyen van a Sasfészek? Mekkorák a sárkányok? Milyen magas a Fal? Mekkora területű Westeros és hányan lakják?

Ezekre a kérdésekre kereste a választ a Daily Dot és készítettek néhány pofás infografikát, hogy jobban el tudjuk képzelni, hogy hogy bírnánk a gyűrődést Westerosban. Biztos, hogy a metróhoz szokott lábunkkal nem indulnánk neki még a szomszéd falunak sem, nemhogy poénból lepisáljunk a Falról.

Április végén érkezik a hatodik évada, itt gyűjtöttük össze, mit lehet tudni eddig róla és a trailert is megnézhetitek magyar felirattal.

image

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1008637704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása