Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Twitterezők segítettek megtalálni Hulk pénztárcáját és telefonját
18 perc alatt kapta vissza Hulk a fél életét.

image

Mark Ruffalo (Hulk – Bosszúállók, A viharsziget) szerencsétlenül járt a New Yorkban dúló hóviharban, elvesztette a pénztárcáját, a jogsiját és a telefonját. A vészhelyzetet gyorsan ki is tweetelte, jutalmat és aláírt fotót ígért a becsületes megtalálónak. 1000 rajongója osztotta meg a hírt és 18 perc alatt meg is lett a tárca, amit a Brown család szolgáltatott vissza az Oscar-jelölt sztárnak.

Ruffalo idén a Spotlight – Egy nyomozás részletei című filmben nyújtott alakításáért kapott Oscar jelölést, a film igaz történet alapján egy bostoni pedofil pap utáni nyomozásról szól, Hulk egy újságíró csapat részeként próbál fényt deríteni az igazságra. A film számos díjat és fontos jelölést begyűjtött már, itthon február 18-tól láthatjátok a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr388637756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása