Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy ifjú Star Wars-rajongó magától Darth Vadertől kapott bionikus kart
Egy igazán megható történet.

Már korábban is írtunk egy nagyszerű kezdeményezésről, ahol egy angol startup Marveles és Star Warsos művégtagok gyártásával segíti a gyerekeket. Szerencsére vannak még hasonlóan szívmelengető és nemes történések ebben a világban.

Az 501-es légió nemrég a saját iskolájában lepett meg egy kisfiút egy bionikus műkarral. A találkozót az iskola igazgatója szervezte, aki már majdnem egy évvel korábban megkereste a floridai Limbitless Solutions nevű céget, hogy készítsenek a fiúnak egy művégtagot. Ezután felvette a kapcsolatot az 501-esekkel, hogy ők adják át a Star Wars fanatikus Alvinnak az új kart. A művégtagot maga Darth Vader adta át Alvinnak, akit aztán körbe is kísért a suliban rohamosztagosaival, miközben a fiú társai ujjongva üdvözölték őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr1008637762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása