Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Total War: Warhammer - nem hódíthatsz meg mindent
A Creative Assembly bátor, de ésszerű döntést hozott.

Az áprilisban megjelenő Total War: Warhammerben nem foglalhatunk el csak úgy minden területet. A hódítási terveinket elsősorban az fogja befolyásolni, hogy pontosan milyen területet támadunk, illetve milyen fajjal játszunk.

Kétfajta területtípus lesz a játékban: lesznek erődök, amelyeket a törpök és az orkok tudnak elfoglalni, illetve vannak az emberi gyarmatok, amelyeknél viszont szabad rablás érvényesül, bárki elfoglalhatja őket.

Erre a döntésre elsősorban azért volt szükség, mert a Warhammer világán teljesen idegenül hatna, ha mondjuk egy emberi sereg elfoglalna egy földalatti törp erődöt. Ilyen legalábbis még soha nem fordult elő a franchise történetében.

Joey Berry, a Creative Assembly közösségi koordinátora a Total War Wiki-re írt blogbejegyzésében írta, hogy a Total War: Warhammer esetében arra koncentrálnak, hogy a játékosoknak sok lehetősége legyen a terjeszkedésben, illetve hogy stratégiailag is érdekes játékmenetben részesüljenek.

“Nem csak egy sima Warhammer kalapot szeretnénk adni a Total Warra” - írta Berry.

Nagyon reméljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr548637804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása