Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Netflixes sorozat készül a Valós halálból
Cyberpunks not dead.

image

Ha mindened a cyberpunk és eddig nem örültél annak, hogy a Netflix már hazánkban is szedi áldozatait, akkor itt egy igazi bombahír, ami változtathat a hozzáálásodon: Richard Morgan kultikus cyberpunk regényéből, a Valós halálból netflixes sorozat készül!

A magyar-japán származású Takeshi Kovács történetét az író-producer Laeta Kalogridis fogja sorozatformába ültetni. Az ő nevéhez fűződik többek között az Avatar és a kevésbé jól sikerült Terminator: Genisys (ezt még mindig nem tudjuk felfogni, hogy gondolták). Kalogridis már jó néhány éve megvette a megfilmesítés jogait, akkor így nyilatkozott:

A Valós halál a poszt-cyberpunk és a hard sci-fi egyik legékesebb példája” - fogalmazott Kalogridis. “Egy sötét és egyben komplex noir történet, amely azokat a kérdéseket feszegeti, hogy mit jelent embernek lenni egy olyan korban, amikor az információ teljes mértékben kódolhatóvá válik, beleértve az emberi elmét is.

A Valós halál tehát egy 10 részes TV-sorozat formájában érkezik, ami nagyon király. Még királyabb, hogy a regény nemrég jött ki újra magyarul egy hipervagány borítóval az Agave könyvek gondozásában, amit mindenképp érdemes csekkolni, mielőtt landol a sorozat.

image

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr778637794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása