Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Hero’s Song - John Smedley még hisz a pixelpornóban
Az EverQuest egykori fejlesztői egy hardcore akció-RPG-re gyűjtenek a Kickstarteren.

Úgy tűnik, hogy John Smedley, a Sony Online Entertainment egykori elnöke és az Everquest szellemi atyja a közösségi finanszírozás vizeiben szeretne most egy kicsit lubickolni legújabb játékával, a Hero’s Songgal.

A Hero’s Song egy 2D-s pixelgrafikás látványvilággal súlyosbított roguelike akció-RPG, ami a fejlesztők szerint igazi hardcore játékélményt nyújt majd, egyedi világokkal, szokásos fantasy bullshit fajokkal és egy kellően mély harcrendszerrel. Íme, a kampányvideó:

A projekt megvalósulásához 800 ezer dollárt szeretnének összekalapozni Smedley-ék. Igen, 800 ezret.

Nem tudjuk, hogy meddig lehet még nosztalgiával, pixelgrafikával és hasonló jóságokkal támadni a gamereket, de mi már egy picit unjuk az ilyesmit. Jöhetne már valami igazán innovatív dolog videojátékos fronton is…

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr658637798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása