Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Régóta vágysz Szivárvány Batmanre?
Több éves huza-vona után beadta a derekát a DC, a nép akarta.

image

Emlékeztek, hogy hogyan oldották meg a filmben, hogy senki ne fogjon gyanút Batman öltözékével kapcsolatban? Úgy, hogy a maszkot Kínában gyártatták és többezer darabot rendeltek belőle. Egy maszk túl feltűnő lett volna. De mi a helyzet a ruhával? Egy sima fekete szett megint csak gyanús lehet. Mi lenne, ha lenne belőle mindenféle színű?

A színes Batman ruhák története ennél szofisztikáltabb. A Detective Comics sorozat egyik számában, még valamikor az ötvenes évek közepén volt egy Batman sztori, ahol Robin karja civilként megsérül. Ha Robin Robinként is sérült karral mászkálna, akkor fény derülne az identitására, így Batman kitalálja, hogy valamivel el kell vonni a bűnözők figyelmét. Ez a valami a színes ruha lesz, így született meg Szivárvány Batman karaktere.

A rajongók régóta áhítoznak a színes Batmanekre. Egy tavalyi online szavazás után zöld lámpát kapott a projekt, így augusztustól 70 dollárért, azaz kb. 20 000 forintért megrendelhetők a csilli-villi figurák.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr28637810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása