Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Így néz ki a valódi Boba Fett páncél
Egy páncélgyártó cég megcsinálta az igazi Boba Fett páncélzatot.

Pont tegnap írtunk arról, hogy egy ifjú formatervező tanonc  igazi Batman páncét készített, ma pedig hasonlóról számolhatunk be, igaz, most egy kicsit magasabb szinten történt a dolog.

Ugyanis az AR500 nevű ballisztikus páncélokat gyártó cég és a fegyvergyártó Heckler & Koch Ryan B Flowersszel összeállva megcsinálta a valóságban is jól szuperáló Boba Fett páncélt.

Flowers eddig airsoft és paintball játékosoknak gyárt védőfelszereléseket, de most végre elkészíthette az igazi páncélzatot, ami valódi védelmet nyújt a modern kézifegyverek ellen. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy egyelőre még nincsenek hivatalos adatok arról, hogy pontosan milyen mértékű védelmet nyújt a cucc. Mindenesetre baromi jól néz ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr588637816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása