Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Iron Maiden szerepjáték készül mobilokra
A főszerepben természetesen Eddie.

A világ talán legnépszerűbb heavy metal együttese, a brit Iron Maiden nem először kacsingat a videojátékok felé. Annak idején, az Ed Hunter című lemezükhöz járt egy azonos című játék is, amely sajnos nem épp a magas minősége miatt maradt emlékezetes. A bátrabbaknak:

Tavaly azonban a banda összehozott egy egészen kiváló videoklipet, amelyben a videojáték-történelem előtt tisztelgett, erre már jóval szívesebben emlékszünk, de úgy tűnik, idei nyár lesz az igazi az Iron Maiden és a videojátékok együttállása szempontjából. Legalábbis reméljük.

Nyáron érkezik ugyanis az Iron Maiden: Legacy of the Beast, amely egy Maiden mitológiával átitatott mobilos akció-szerepjáték lesz, Eddie-vel a főszerepben.

A sztori szerint Eddie lelkének darabjai szétszóródtak, nekünk pedig az lesz a feladatunk, hogy téren és időn át utazva begyűjtsük ezeket a szilánkokat, miközben a Maiden mitológia legfurcsább szerzeteivel találkozunk. Nem egy Baldur’s Gate-re vagy Pillars of Eternity-re kell számítani, de legalább Iron Maiden dalok fognak szólni, amit azért lehet szeretni.

Egyelőre nem túl sok az infó, a játék hivatalos oldalán viszont fel lehet iratkozni a legfrissebb, ha azonnal szeretnétek értesülni az újdonságokról.

Nektek melyik a kedvenc Iron Maiden számotok?

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr188637822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása