Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Nemsokára az Erő segítségével is irányíthatjuk BB-8-et
Persze kell hozzá azért egy kütyü is.

image

Emlékeztek még a tavaly szeptemberben bemutatott Sphero-féle BB-8 játék droidra? Az elképesztően népszerű játékszert eddig az okostelefonunk vagy a tabletünk segítségével bírhattuk mozgásra, ám úgy tűnik, változik a helyzet.

A Sphero ugyanis kreatívjai ugyanis nem ültek a babérjaikon, és újonnan fejlesztett kütyüjük segítségével  hamarosan gesztusainkkal, kézmozdulatainkkal avagy az “Erő” segítségével irányíthatjuk a kis droidot.

image

A prototípust a CES-en mutatták be, valószínűleg nem így fog kinézni a végleges termék, és árát sem tudjuk még, de a kézmozdulatokkal történő irányítás mindenképpen olyan funkció, amire a kütyümániások felkapják a fejüket. Meg különben is: Ki ne szeretné az Erő segítségével irányítani a dolgokat?

A Gizmodo munkatársai már ki is próbálták a terméket, és nem kicsit irigykedünk rájuk:

image

Állítólag nagyon jól működik a cucc, egész precíz mozgásokat és manővereket lehet levezényelni vele, ami mindenképp jó hír, hiszen sokan panaszkodtak az eredeti irányítás kényelmetlenségére.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr218637556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása