Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Így néz ki Sniper Wolf hiperszexualizált figura változata
Ettől garantáltan hevesebben ver majd a Metal Gear-rajongók szíve.

A Kotobukiya elképesztően szép figurákat és miniszobrokat gyárt, ráadásul  egész jól lefedik a geekvilág szinte teljes érdeklődési körét, termékeik általában a Star Wars - Képregények - Videojátékok szentháromságágban helyezkednek el. Az én házimozi szentélyemben is ott díszeleg egy általuk gyártott Boba Fett és Darth Vader figurapáros, sajnos könnyedén engedek a sötét Erő delejes csábításának.

A Kotobukiya Bishoujo nevű szobrai kifejezetten a nőnemű karakterekre koncentrálnak azzal a csavarral, hogy az animékből és mangákból ismert “szép kislányos” külsővel turbózzák fel az általában amúgy is szexin megalkotott hősöket. Többek között Wonder Woman, Mystique, de még Mara Jade és Jaina Solo is kapott Bishoujo szobrot, de még bőven lehetne folytatni sort.

Most a Metal Gear Solid játéksorozatból ismert Sniper Wolf kapta meg a saját szobrát, amit ezúttal is Shunya Yamashita tervezett. A figura júliusban jelenik meg és 80 dodót kell érte kiperkálni, ha vitrinbe szeretnéd zárni.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr788637578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása