Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A szépkorú szuperhősök szemében is ott pislákol az igazság lángja
Mert a hősök soha nem vonulnak nyugdíjba.

A szuperhősök kortalanok. Néhány kivételtől eltekintve mindig úgy gondolunk rájuk, mint erejük teljében lévő modern héroszok, akik nagyon erősek, nagyon szépek és akik úgy általában irigylésre méltó, fiatalos külsővel rendelkeznek.

Persze vannak ellenpéldák és kísérletek, elég csak Frank Miller nagyszerű Dark Knight Returns című művére gondolni, amelyben Batman már jócskán megette a kenyere javát, ám ez sem tántorítja vissza attól, hogy magával az Acélemberrel is összeakassza a bajszát.

A sanghaji Eddie Liu-t is érdekelte a korosodó szuperhősök témaköre. Képsorozatában Batmant, Supermant, Wonder Womant és Flash-t láthatjuk kicsit idősebben, mint megszoktuk, ám a sanghaji művésznek sikerült megőriznie azt a tekintélyt és kisugárzást, amit ezek a karakterek képviselnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr418637300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása