Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ilyen lesz a Marveles Rizikó
A Rizikó egy kicsit olyan, mint a sörnyitó.

Szóval mindenből lehet Rizikót készíteni. Volt már Trónok Harca, Star Wars és még ki tudja hányféle változat, de úgy tűnik, a népek nem unják a klasszikus játék fiatalosra plasztikázott változatait. Ezzel egyébként nincs is gond, sokunkat indított el a Rizikó a komolyabb társasok ösvényén.

A nemsokára megjelenő Marveles variáció tulajdonképpen elkerülhetetlen volt, mindenesetre egész jó kis pakkot állítottak össze a készítők, ami valójában nem is egy, hanem két játékot rejt magában.

Egyrészt egy hagyományos Rizikóval van dolgunk, ahol a Bosszúállók Manhattanben teszik azt, amihez a legjobban értenek, másrészt pedig egy Galaxis őrzői kártyajáték is ott lapul a csomagban. Utóbbihoz meg kell fordítani a Rizikóhoz szánt táblát, és mehet is móka.

Ez a kettő az egyben megoldás nem is hangzik olyan vészesen rosszul, és a hozzávalók is egész pofásan néznek ki. Ha 12 éves Marvel-rajongók lennénk, akik most ismerkednek a társasokkal, biztos habzó szájjal könyörögnénk apunak, hogy hozzon egy ilyet a Jézuska.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr648637456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása