Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Egy újabb kiváló példa arra, hogy zseniális művészek járnak közöttünk
Művészeti rovatunkban Kiss Márton Gyulával folytatjuk a sort.

Mindig megdöbbentő tapasztalni, hogy mennyi tehetséges magyar művész dolgozik a játékiparban, és hogy mennyire nincs ennek tudatában a hazai gamer közösség.

Ezen kívánunk változtatni művészeti rovatunkkal, ahol igyekszünk teret biztosítani azoknak a tehetséges magyar művészeknek, akik véleményünk szerint sokkal több figyelmet érdemelnének, és látva azt a lelkesedést, amivel Dányi István és Csővári Csaba képeit fogadtátok, mindenképp úgy érezzük, megéri ezzel foglalkozni.

Kiss Márton Gyula alias Kimagu sem kispályás művész, már jó ideje dolgozik illusztrátorként a játékiparban. Márton munkáinak azonnal felismerhető, modern és sajátos képi világa van, általában élénk színeket használ és nagyon elegánsan játszik a fehér terek és a színek dinamikus keverésével.

Alább összeállítottunk egy kis válogatást Kimagu képeiből, de természetesen van még egyéb látnivaló is, amiért érdemes ellátogatni a művész ArtStack profiljához!

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr58637064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása