Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

A Széthullott Birodalom trilógia írója kártyajátékra gyűjt
Kickstarteren a Hosemen of the Apocalypse.

Ha elveszítetted a fantasy műfajba vetett hited, unod már Tolkient vagy G.R.R. Martint, akkor olvasd el Mark Lawrence Széthullott Birodalom trilógiáját, kezdj el pörögni az arcodon örömödben, majd kezd elölről az egész folyamatot. Ráér megköszönni.

Lawrence azonban nemcsak zseniális író, hanem gamer is, ráadásul a tervező fajtából. Néhány napja lőtte fel a Horsemen of the Apocalypse című kártyajátékát, ami a világvége humorosabb oldaláról közelíti a témát, még akkor is, ha a cél az, hogy utolsóként pusztuljunk el. Bizony, ebben a játékban nincs igazi győztes. Mindenki meghal.

Az alapvető célkitűzés teljesült, jelenleg majdnem 14 ezer dollárnál tart a kalapozás, ami egészen jó, hiszen még 25 napig tart a kampány.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr778637156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása