Dice & Sorcery

A gondolkodó geekek blogja

Ez a kocka saját magát dobja el
Csak csettintened kell neki!

image

Mondtuk már, hogy a Kickstarteren király dolgok vannak? A kockamániások és gyűjtők is el vannak kényeztetve, rengeteg olyan cuccra megy a kalapozás, amely láttán minden valamire való geek szíve hevesebben kezd dobogni.

Itt van például a Boogie Dice, amely első ránézésre egy sima hatoldalú dobókocka, egy aprócska csavarral: tapsra, csettintésre és egyéb éles zajokra reagálva dobja el magát valahogy így:

image

A kockákat egy beléjük épített aprócska motor bírja táncra, amely mellett egy pici mikrofon, egy mikroprocesszor, három elem és három led kap helyet. 

Még 37 napig tart a kampány, hogy összegyűljön az induláshoz szükséges 50 ezer dollár. Erre egyébként igen jó esély van, eddig 41 ezer dodót kalapoztak össze a kockák.

A bejegyzés trackback címe:

https://diceandsorcery.blog.hu/api/trackback/id/tr918636872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása